Přihlásit Registrovat
Tipsport Tipsport

Sportovní zprávy

Oktagon 51: Krištofič knokautoval Vémolu, milionový turnaj Gamechanger ovládl Veličkovič
30.12.2023

Karlos "Terminátor" Vémola utrpěl druhou porážku v letošním roce, když byl v prvním kole knockoutován Samuelem "Pirátem" Krištofičem. V hlavním zápase turnaje Oktagon 51 překonal Andrease Michailidise z Řecka překonal srbský bojovník Bojan Veličkovič a ovládl tak projekt Tipsport gamechanger a odnesl si price money ve výši 300 000 EUR.

Juventus Turín se dohodl s UEFA a rok si nezahraje v pohárech
10.07.2023

Italský Juventus Turín se s UEFA dohodl, že kvůli kauze falšování účetnictví odstoupí z evropských pohárů v sezóně 2023/2024. Díky tomuto kroku slavnému velkoklubu nebude hrozit žádná další sankce. V poslední sezóně Serie A Juventus kvůli trestu odpočtu deseti bodů obsadil až sedmou příčku, jinak by se kvalifikoval do Ligy mistrů.

Benzema a Asensio zařídili výhru Realu Madrid nad Chelsea
13.04.2023

Real Madrid si na Santiago Bernabéu poradil s Chelsea a vytvořil si tak velmi slušnou pozici ve čtvrtfinále Ligy mistrů, které se rozhodne příští úterý na Stamford Bridge. Madridští si do druhého zápasu nesou dvougólový náskok díky přesným trefám Karima Benzemy a Marca Asensia.

Manchester City deklasoval Bayernu Mnichov třemi góly
12.04.2023

V domácím prostředí se fotbalistům Manchesteru City podařilo v prvním čtvrtfinále Ligy mistrů porazit tým Bayernu Mnichov výsledkem 3:0. O tomto triumfu rozhodla především trojice hráčů Rodri, Bernardo Silva a Erling Haaland.

SC Braga překonala Benficu Lisabon v energickém zápase
30.12.2022

Dne 30. prosince 2022 se na fotbalové scéně odehrál napínavý zápas, ve kterém SC Braga hostila tým Benfica Lisabon. Utkání bylo svědkem dominantního výkonu domácího týmu a nabídlo divákům okázalou podívanou plnou gólů, taktických změn a kartonek.

Real Madrid slaví vítězství nad Real Valladolid
30.12.2022

V napínavém zápase plném změn, událostí a vyloučení se Real Madrid postaral o obrat proti Real Valladolid na jejich domácím hřišti. Zápas, který se odehrál dne 30. prosince 2022, přinesl fanouškům řadu emocí a taktických manévrů z obou stran.

Bastia zvítězila v duelu proti Valenciennes díky gólu Dramé
30.12.2022

Ve vyrovnaném utkání mezi SC Bastia a Valenciennes FC se fanoušci dočkali vítězství domácího týmu, když jediný gól zápasu padl v 78. minutě. Scóroval I. Dramé, který svým přesným zakončením rozhodl o osudu utkání.

Metz zvítězilo nad Grenoblem díky gólu Fali Candého
30.12.2022

Ve vyrovnaném zápase mezi Grenoble Foot 38 a FC Metz se nakonec radovali hosté ze vzácného vítězství, které zpečetil ve 52. minutě svým gólem Fali Candé. Přestože nápor Grenoblu v několika fázích utkání sliboval vyrovnání, obrana Metz stála pevně a připsala si cenné tři body.

Zápas Paris FC vs Le Havre AC skončil bez branek
30.12.2022

V napínavém zápase mezi Paris FC a Le Havre AC, který se odehrál 30. prosince 2022, diváci gólů nedočkali. Oba týmy předvedly pevnou obrannou práci a až do posledních minut utkání bojovaly o každý kus hřiště.

Neobvyklý zápas na Anfieldu končí nevšední výhrou Liverpoolu díky vlastním gólům Leicesteru
30.12.2022

V náročném duelu na stadionu Anfield se Liverpool FC střetl s týmem Leicester City FC v zápase, který se odehrál 30. prosince 2022. Počáteční fáze utkání byla ve znamení překvapení, když Leicester šokoval domácí publikum brzkým gólem. Již ve 4. minutě se K. Dewsbury-Hall prosadil a poslal Leicester do vedení.

Brentford zvítězil nad West Hamem díky brankám Toneyho a Dasilvy
30.12.2022

V napínavém zápase na londýnském stadionu se Brentford FC postaral o překvapení, když si odnesl všechny tři body proti domácímu týmu West Ham United. Hráči Brentfordu ukázali svou účinnost v zakončení a dobrou obrannou hru, což jim zajistilo cenné vítězství.

Norwich City FC překonává Reading FC s těsným výsledkem
30.12.2022

Střetnutí mezi Norwich City FC a Reading FC dne 30. prosince 2022 bylo napínavým zápasem, který nabídl divákům řadu emocionálních momentů a vygradoval v těsné vítězství domácího týmu.

Stoke City FC utkání proti Burnley FC označeno kartami a gólem Cullena
30.12.2022

V napínavém zápase mezi Stoke City FC a Burnley FC dne 30. prosince 2022 byly emoce na vrcholu. V průběhu utkání padly žluté karty jako podzimní listí, a to na obou stranách. Burnley, hostující tým, byl první, kdo se dostal do statistik, když ve 29. minutě Josh Cullen obdržel žlutou kartu za svůj zákrok. Tím vypukla série dalších událostí spojených s disciplinou, které zaplnily zápis o zápase.

Stevenage FC oslavuje vítězství nad Crawley Town FC
30.12.2022

Ve vzrušujícím klání dvou týmů z nižších anglických fotbalových soutěží si Stevenage FC připsalo důležité tři body proti Crawley Town FC. Domácí tým Stevenage FC ukázal svou sílu hned v desáté minutě, kdy se prosadil J. Roberts a zaznamenal úvodní gól utkání. Tento brankářský zásah očividně povzbudil celý tým, jehož hráči pokračovali ve vyvíjení tlaku na soupeře.

Hull City AFC zvítězil nad Birmingham City FC díky gólu Estupiñana
30.12.2022

Ve vyrovnaném zápase na stadionu Birmingham City FC 30. prosince 2022 se proti sobě postavily týmy Birmingham City a Hull City AFC. Utkání bylo plné napětí a obě mužstva předvedla bojovnou hru, avšak jen jediný gól rozhodl o osudu zápasu ve prospěch hostujícího Hull City.

Bezbranková remíza mezi Newport County a Leyton Orient
30.12.2022

Diváci, kteří se 30. prosince 2022 sjeli na stadion k utkání mezi Newport County AFC a Leyton Orient FC, byli svědky napínavého, ale nakonec bezgólového zápasu. Přestože gól neviděli, byli svědky několika klíčových momentů, které dodaly zápasu na dramatičnosti.

Swansea City deklasovala Watford s přesvědčivým vítězstvím 4:0
30.12.2022

V napínavém fotbalovém střetnutí, které se odehrálo 30. prosince 2022, Swansea City AFC hostila tým Watford FC na svém domácím stadionu. Zápas byl poznamenán dynamickým děním a řadou kartových trestů, ale na výsledku to nic nezměnilo a domácí tým si připsal jasnou výhru.

Celta de Vigo a Sevilla FC ukončili rok remízou
30.12.2022

V duchu napínavé konfrontace se nesl zápas mezi Celta de Vigo a Sevilla FC, který se odehrál 30. prosince 2022. Zatímco hostující Sevilla se snažila ukončit rok silným výkonem, domácí Celta de Vigo chtěla potěšit domácí publikum poslední výhrou v roce.

Cádiz CF remizuje s UD Almería v napínavém utkání
30.12.2022

Dne 30. prosince 2022 se na fotbalovém stadionu Cádiz CF odehrál dramatický zápas proti hostujícímu týmu UD Almería. Diváci byli svědky zaživa boje plného obratů a vzrušení, který skončil nerozhodným výsledkem.

Saint-Étienne zvítězil nad Caen v napínavém utkání
30.12.2022

V napínavém fotbalovém střetnutí mezi AS Saint-Étienne a SM Caen dne 30. prosince 2022 se domácí tým AS Saint-Étienne radoval z vítězství. Zápas byl plný dramatických momentů, karetních trestů a rozhodujícího gólu v nastaveném čase.

banner
Kontakt    Pravidla užívání